lauantai 12. toukokuuta 2007

Euroviisukirous

Istumme täällä Guccin luksorektisessa kevätlukaalissa Chanelin kanssa nauttimassa muutamaa hassua Euroviisunostattajaa. Molemmat olimme tahoillamme myös eilen juhlistamassa Euroviisuja.

Luultavasti huomenna odottaa siis kammottava moraalikrapula. Se kiusaa vain hyvin vähän mieltä tällä hetkellä, näin parin nostattavan jälkeen siis. Chanel on lähdössä hakemaan nuorta kaunokkia tulevaksi yöksi eräistä lähes lapsukaispippaloista. Gucci taas aikoo nauttia humusta kevätlukaalissaan muutamien toverien parissa. Täällä soi nyt melkoinen nostatuspoppi. Tästä ei hyvää seuraa mutta haluamme raportoida kaiken, jotta voisitte kenties oppia ymmärtäämään luksorektikkojen ajatuksenkulkua.

Tarkoituksenahan ei ole suinkaan humaltua, vaan poistaa edellisillan tuomaa väsymystilaa parilla terävöittävällä. Tämä ilta on nyt vain pakko selvitä.
Jotkut ovat olleet viisaita ja lähteneet humua pakosalle kehä-I:sen ulkopuolelle.

Chanel jatkaa.
Euroviisut asettaa tietyn vaatimustason illan kululle. Nyt vain EI voi olla elämättä huumassa! Näin voinkin todeta, että kaikki, mitä tänä iltana tapahtuu, on ollut jo kauan tiedossa ja tarkoin harkittua. Sen voimme palauttaa mieliimme huomenissa, jos sitä jostain syystä epäilisi... Olemme Guccin kanssa saavuttaneet ensimmäisen etapin. Se tarkoittaa, että kaverimme saavat tuta tekstiviestejä ja soittoja. Todennäköisesti useampia kuin haluaisivatkaan. Se kuuluu kuvioon.

En voi muuta todeta kuin että viettäkää raikas ja rakas euroviisuyö arvon lukijat ja parahimmat ystävät! Tavataan halaamasta Portugalin edustajaa... ;)

ps. Gucci yrittää selvitä pälkähästä pukeutumalla viime kevään coutureen. So last season! (Ja ihan kuin se häntä mitenkään auttaisi...)